23 Aralık 2015

OKUL İÇİ FUTSAL TURNUVASI 2015


 Okul içi Futsal Turnuvamızın Kazananları Belli Oldu.!

23 Kasım - 08 Aralık tarihleri arasında 10 takım ve 45 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz turnuvamız her zaman ki gibi çok çekişmeli maçlara şahit oldu.

Heyecanın her daim dorukta olduğu turnuvamız da takımlar kız ve erkek öğrencilerden oluşan beşer kişilik kadrolardan kuruluydu.

Eleminasyon sisteminin uygulandığı turnuvada seyircilerimiz bizi yalnız bırakmayıp her maçta, finale doğru artan bir  şekilde turnuvamızın içerisinde oldular.

Ve final…
Adlarını finale yazdıran iki takımımız, ELVEDA : Ataberk Canbaz - Alpkaan Başaran - Ege Baytan - Zafer Akman - Deniz Taştan ve GOLDEN BULLS : Marsel Ekinci - Sina Eren - Tarık Aksay - Emir Erdoğan - Alex Orakyan 8 Aralık Salı günü kozlarını paylaştı. Maçın her iki yarısında da gol çıkmadı ve finale yakışır bir şekilde maç seri penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışlarında rakibine 2 farklı üstünlük sağlayan Golden Bulls takımı birinci oldu.


Kazanan takımlarımız madalyalarını Okulumuzu diğer Masa Tenisi - Maraton takımı ile birilikte törenle aldılar.
Öncelikle, turnuvamıza katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyor ve turnuvaya olan katkılarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Daha sonra, bizlere bu fırsatı veren değerli Okul Yönetimimize, 

Turnuvada hakem olarak görev alıp bizlere yardımcı olan Erol beye, turnuvamızın tanıtımı,fotoğraflanması ve röportajları ile her maç bizlerle birlikte olan İletişim bölümüne teşekkür ederiz…

Bir daha ki turnuvada görüşmek üzere…
Sporla kalın.!